Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Michael Andersen Ceramics IvS
CVR-nr. 36456361
Gustav Adolphs Vej 2

2800 Kongens Lyngby

Danmark
E-mailadresse info@maceramics.com
Telefonnummer 60 55 46 06

Indledning

Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på michael-andersen-keramik.dk.

Ønsker du at handle som erhvervsdrivende med henblik på videresalg kan du kontakte os på + 45 60 55 46 06 eller salg@maceramics.com 

Betaling

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Der leveres gratis til Danmark. Der leveres ikke til Grønland og Færøerne. Der leveres til Danmark med Post Danmark. Fragtpriserne og leveringstiden fremgår under den pågældende vare. 

Der leveres ikke til lande udenfor EU. Leveringstid og pris indenfor EU vil fremgå under den pågældende vare. 
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved service@maceramics.com eller ved at benytte fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ved at kontakte os modtage en gratis returlabel. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 140. 
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

2. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Michael Andersen Ceramics
Gustav Adolphs Vej 2
2800 Kongens Lyngby
Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Michael Andersen Ceramics
Gustav Adolphs Vej 2
2800 Kongens Lyngby
Danmark
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Varen skal pakkes forsvarligt ind for at undgå beskadigelse under forsendelsen. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Michael Andersen Ceramics og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på michael-andersen-keramik.dk er direktør Kasper Christiansen. 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Michael Andersen Ceramics IvS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: service@maceramics.com.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til service@maceramics.com eller udfylde kontaktformularen i webshoppen michael-andersen-keramik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (www.forbrug.dk)

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du indsende din klage til EU-Kommissionen: Link ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/consumers/resolve-your-consumer-complaint_en 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 8. marts 2018