2 Rosentornsvaser Model 5974

4.000,00 DKK


Bemærk vaserne sælges som et sæt med 2 vaser

Fri fragt til døren

Bestil inden kl. 16 på hverdage og vi sender samme dag

60 dages fuld returret

Få hjælp på tlf. 60 55 46 06 fra kl. 9 - 20 eller skriv til info@maceramics.com.

Vasen kommer med et personligt brev på eksklusivt papir fra os

NU OGSÅ MED GAVEHILSEN FRA DIG

Vi gør beskeden personlig efter dine ønsker


Lagerstatus: Udsolgt
stk.

Knud Basses skulpturelle Rosentornsvaser er penselglaserede i en mørkegrå metallisk nuance for at give vaserne et interessant spil. Sælges i sæt med en lille på ca. 17 cm og en stor på ca. 26 cm. 

Stentøj og glasur arbejder under brændingen, og der vil derfor være naturlige variationer i form og glasur, hvilket er med til at gøre hver enkelt vase unik. 

Gratis fragt & 60 dages fuld returret med gratis returfragt. 

Bestillinger inden kl. 16 på hverdage sendes samme dag med Post Nord og forventes fremme næste hverdag. Der leveres også til posthus om lørdagen. 

SSL Certifikat for sikker e-handel

Betalingen kører sikkert igennem epay, ejet af Bambora og som de fleste af os kender fra butikkers dankortterminaler. Vi ser aldrig dine kreditkortoplysninger og hackerer kan derfor heller ikke skaffe sig adgang til dine betalingsoplysninger via vores hjemmeside. Du kan derfor trygt handle hos os.

Læs mere om vores historie.

Hvis du har spørgsmål kan du læse mere på siden med ofte stillede spørgsmål eller kontakte vores kundeservice påinfo@maceramics.com, telefon 60 55 46 06 (kl. 9 - 19 på hverdage), Facebook eller Instagram. Du kan finde vores kontaktinformationer nederst på siden.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags