Vase Model 4767 Hvid 18 cm

500,00 DKK


Fri fragt til døren

Bestil inden kl. 16 på hverdage og vi sender samme dag

60 dages fuld returret

Få hjælp på tlf. 60 55 46 06 fra kl. 9 - 20 eller skriv til info@maceramics.com.

Vasen kommer med et personligt brev på eksklusivt papir

NU OGSÅ MED GAVEHILSEN FRA DIG

Vi gør beskeden personlig efter dine ønsker
 


Du har valgt følgende produktvariant:
Farve: Hvid
Størrelse: 18 cm

Vælg farve & størrelse
stk.

Den riflede vase - Model 4767 - blev introduceret for første gang i 1938 og relanceret i 2015. Vi har nu i 2018 forfinet designet, så riflerne fremstår endnu skarpere. 

Stentøjsvaserne er støbt i gipsforme og håndforarbejdet i EU efter de samme teknikker, som vi har altid har brugt hos Michael Andersen.

Stentøj og glasur arbejder under brændingen, og der vil derfor være naturlige variationer i form og glasur, hvilket er med til at gøre hver enkelt vase unik. 

I bunden af vasen ses det rå stentøj, hvor modelnummeret 4767 er indgraveret og Michael Andersens ikoniske logo med de tre fisk fremstår i relief.

Blomsterne holder længere hvis vasen er ren inden næste buket.

Stentøjet er meget holdbart, og kan rengøres i opvaskemaskinen.

Leveres i rød gaveæske

Gratis fragt & 60 dages fuld returret med gratis returfragt.

Bestillinger inden kl. 16 på hverdage sendes samme dag med Post Nord og forventes fremme næste hverdag. Der leveres også til posthus om lørdagen.

SSL Certifikat for sikker e-handel

Betalingen kører sikkert igennem epay, ejet af Bambora og som de fleste af os kender fra butikkers dankortterminaler. Vi ser aldrig dine kreditkortoplysninger og hackerer kan derfor heller ikke skaffe sig adgang til dine betalingsoplysninger via vores hjemmeside. Du kan derfor trygt handle hos os. 

Vælg Farve & Størrelse ved tryk på knapperne.

Se hvor nemt det er at betale med MobilePay i denne video

Bemærk at du skal aktivere MobilePay til nethandel første gang du bruger det på nettet. Dette gøres med Nemid. Når du bruger MobilePay slipper du for at indtaste kortoplysninger. Det er derfor meget nemt og enkelt når det først er aktiveret.

Du får en ordrebekræftelse straks efter dit køb. Kan du ikke se den i din indbakke, så kig i mappen "uønsket post". Mange spamfiltre sorterer desværre alt for mange mails fra. 

Læs mere om Vase 4767 og vores historie.

Hvis du har spørgsmål kan du læse mere på siden med ofte stillede spørgsmål eller kontakte vores kundeservice på info@maceramics.com, telefon 60 55 46 06 (kl. 9 - 19 på hverdage), Facebook eller Instagram. Du kan finde vores kontaktinformationer nederst på siden.

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags